Beschikbaarheidsgarantie

Huursector.nl doet er alles aan om een accuraat en up-to-date platform aan te bieden om woningzoekenden en aanbieders samen te brengen. Huursector.nl controleert door middel van haar automatische en handmatige beschikbaarheidscontroles of aanbod nog beschikbaar is.

Op Huursector.nl worden maandelijkse duizenden nieuwe woningen aangeboden en helaas kan het incidenteel voorkomen dat een woning toch nét is verhuurd of er een foutje is gemaakt in de advertentie. Hierom hebben wij de beschikbaarheidsgarantie in het leven geroepen.

Bent u lid geworden om te kunnen reageren op één specifieke woning die op dat moment niet beschikbaar was? Dan komt u in aanmerking voor onze beschikbaarheidsgarantie en kunt u uw geld terug vragen als u geen verder gebruikt wilt maken van uw Huursector.nl account.

Voorwaarden beschikbaarheidsgarantie:

  • U bent Premium lid geworden om te kunnen reageren op één huurobject welke op het moment dat u Premium lid werd niet meer beschikbaar was.
  • U levert hiervan een bevestiging aan vanuit de aanbieder.
  • U heeft uw Premium account enkel gebruikt om op het niet beschikbare huurobject te reageren.

Heb je vragen over de beschikbaarheidsgarantie of wil je hier gebruik van maken? Neem dan op met de klantenservice en vermeld hierbij je e-mailadres, klantnummer en de bevestiging dat de woning niet beschikbaar was.

Email: [email protected]

Vanwege de krappe woningmarkt komt het regelmatig voor dat aanbieders veel berichten krijgen en dus niet iedereen een positieve reactie krijgt. Hier hebben wij als platform helaas geen invloed op. Het is de aanbieder die uiteindelijk bepaald aan wie de woning verhuurd wordt. Het uitblijven van een (positieve) reactie vanuit de aanbieder betekend dus niet automatisch dat u in aanmerking komt voor de beschikbaarheidsgarantie.