Over Huursector.nl

Onze missie

“Iedereen helpen aan woonruimte”

Als je een woning zoekt dan is dit een uitdaging. Woningen worden snel verhuurd en je vist snel achter het net. Dit ondervonden wij ook. Hiervoor hebben wij met Huursector.nl een oplossing gevonden met ons woningplatform en unieke zoekservice.

Onze missie is om een zo compleet mogelijk beeld van huurwoningen in Nederland te geven. Zo hoef jij alleen naar onze website te gaan om er zeker van te zijn dat je weet welke woningen er in Nederland te huur staan en krijg je van ons gepersonaliseerde updates (per email) met het nieuwste aanbod zodat je direct op de hoogte bent indien een woning op de markt komt.

Huursector.nl specialiseert zich in het samenbrengen van huurders en verhuurder d.m.v. woningwebsites. Tienduizenden woningzoekenden ging je voor en vonden een huurwoning dankzij Huursector.nl!

Wat doet Huursector.nl voor jou?

Wij verzamelen meerdere malen per dag het nieuwste huuraanbod van Nederland. Zo brengen wij zoveel mogelijk het totaalaanbod van alle huurobjecten in Nederland in kaart. Huursector.nl is dan ook een woningplatform en geen bemiddelaar of (verhuur)makelaar.

Gemakkelijk een woning vinden

Op Huursector.nl kun je direct door het grootste aanbod huurwoningen van Nederland. Handig, want zo ben je als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod, het is immers niet praktisch om tig websites te door zoeken en ook nog eens snel nieuw aanbod op te merken. Bij Huursector.nl krijg je aan de hand van het door jouw ingestelde zoekprofiel email-updates met het nieuwste woningaanbod zodat je meteen op de hoogte bent van het nieuwste relevante aanbod.

Aanbod actueel houden

Het kan incidenteel voorkomen dat een huurwoning is verhuurd als jij via onze website reageert. De verhuurder heeft dan misschien nét een huurder gevonden. We doen ons uiterste best om ons aanbod zo actueel mogelijk te houden om te voorkomen dat je achter het net vist. Het team van Huursector.nl zorgt er 24/7 voor dat het aanbod op Huursector.nl goed wordt gemonitord en bijgehouden. Mocht je een foute vermelding vinden dan kan je dit melden, zo help je de website schoon te houden.

Ondersteuning voor makelaars en particuliere verhuurders

Particuliere verhuurders en makelaars kunnen hun woningaanbod gratis plaatsen op Huursector.nl. Onze klantenservice controleert de advertenties en neemt elke dag contact op met verhuurders van nieuwe advertenties, om oplichting tegen te gaan en te zorgen dat jij alleen aanbod krijgt te zien dat correct en actueel is. Wij zijn ook dagelijks beschikbaar voor vragen en ondersteuning van particulieren verhuurder en makelaars.

Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden

Heb je vragen over het gebruik van ons platform of je Premium account? Onze klantenservice staat je graag te woord. We zijn bereikbaar per mail maar ook via Facebook. Houd in gedachten dat we geen specifieke vragen over huurwoningen kunnen beantwoorden, daarvoor kun je contact opnemen met de aanbieder.

Waarom een Huursector.nl account?

Wij werken dagelijks aan het verbeteren van ons platform en ons team van developers zorgt ervoor dat de website optimaal werkt, de klantenservice is er om onze gebruikers te ondersteunen en onze accountmanager zorgt dat het woningaanbod zo goed mogelijk up-to-date blijft. Om te zorgen dat we dit allemaal draaiende kunnen houden vragen wij aan onze een vergoeding.

Gelukkig heeft een Huursector.nl account veel voordelen. Zo krijg je direct het al nieuwste aanbod per email binnen en ben je dus eerder op de hoogte dan andere woningzoekenden, In de huidige woningmarkt is dat een enorm voordeel. Je kunt ook (onbeperkt) bezichtigingen inplannen met de particuliere aanbieders en makelaars.

Heb je een vraag voor Huursector.nl? Lees het antwoord bij onze Veelgestelde vragen.

Staat het antwoord er niet tussen dan kan je contact met ons opnemen via email: [email protected]